Close

ACPM E-Learning

Moodle alapú, ügyféligényre szabható e-learning platform

Az ACPM E-Learning egy olyan távoktatás támogató keretrendszer, mely az intuitív, kiterjedt funkcionalitást magas szintű biztonsággal ötvözi. A rendszer lehetővé teszi oktatási intézmények, vállalatok, és bármilyen intézmény részére, hogy a diákjainak vagy munkavállalóinak tanulása távolról is előremutató és ellenőrizhető módon történjen. Hozzon létre különböző csoportokat és kurzusokat az iskola különböző osztályai, vagy más-más szervezeti egységek részére. Vegye fel az órák tananyagát, melyeket a diákok bármikor visszajátszhatnak a tanulás segítése érdekében. Tartson órákat, előadásokat távoktatás formájában a beépített, több száz fővel is működtethető videókonferencia eszközzel. Ezek csak a legalapvetőbb funkciók az ACPM E-Learning rendszerben, melyet rengeteg más hasznos lehetőség egészít ki.

Rendszer képességek

Az ACPM E-Learning előnyei

Felhasználói példa: Távoktatás

Az ACPM E-learning sokrétű megoldást kínál a közoktatási szféra számára, mely nem igényel magas befektetést. Szakértőink akár napokon belül bevezetik az iskolai szerverekre a biztonságos platformot, mely rögtön használatba vehető a tanárok és diákok által.

Az ACPM E-Learning legfontosabb funkciói távoktatás támogatásában:

GDPR kompatibilis, vállalati szintű biztonsági rendszer

Gyors integráció iskolai IT rendszerbe

Tanórák, tantárgyak, osztályok elkülönítése a rendszerben

Tanórák videókonferenciával és képernyőmegosztással, akár több száz főnek

Online vizsgáztatás, ellenőrizhető munkavégzés

Funkciók

1. Kezelőfelület

2. Kurzus kezelő

3. Interaktív online kurzus

4. Videókonferenciás oktatás

5. Oktatás élőben képernyőmegosztással

6. Osztályzás kezelés

7. Értesítések

8. Chat

Bevezetési lehetőségek

Saját szerver

Olyan szervezeteknek ajánljuk, akik már rendelkeznek saját szerver infrastruktúrával, ebben az esetben ugyanis az ACPM E-Learning a meglévő vállalati szerveren kerül bevezetésre. A tárterületet a meglévő szerver mérete határozza meg, a felhasználót pedig egyszeri bevezetési díj, és havi support-díj terheli.

Felhőalapú szolgáltatás

Olyan szervezeteknek ajánljuk, akik eddig felhő-alapon működtek; ebben az esetben a meglévő tárhelyről kerülnek migrálásra az adatok. Az E-Learning az ACPM privát, biztonságos felhőszolgáltatásán kerül bevezetésre, az ügyfelet pedig egyszeri bevezetési díj, és havi alapú support-díj és hosting-díj terheli.

Bevezetés menete