Close

Faltól falig biztonság workshop

A „biztonság” napjaink igen fontos fogalma lett. A terrorfenyegetettség, a pénzügyi botrányok és a nap mint nap bekövetkező informatikai bűncselekmények, incidensek központi témává hozták fel a kérdést.

Cégünk szakértői több mint 15 éve foglalkoznak biztonság különböző területeivel. Fejlődésünk első időszakában kifejezetten informatika biztonsággal, majd később információ-biztonsággal is foglalkoztunk. Mára szakértői bázisunk, tapasztalatunk és világlátásunk jelentős fejlődése miatt már sokkal komplexebb módon látjuk a biztonság kérdését. A fizikai környezet, a humán erőforrás, a pénzügyi és üzleti folyamatok, szabályozási kérdések, adatok és információk kezelése és az informatikai rendszerek biztonságáig minden területtel foglalkozunk. Sőt a különböző biztonsággal kapcsolatos incidensek jogi kezeléséhez is segítséget nyújtunk. Saját céges szlengünkben ezt nevezzük „Faltól falig biztonságnak”.

Egy állami szervezet, egy pénzintézet vagy egy cég esetében a biztonsági kérdéseket a szervezet teljes működésében, teljes vertikumában figyelembe kell venni. Tekintettel arra, hogy a támadások és a veszteségek ott érik a cégeket, ahol a leginkább sérülékeny és felkészületlen, így látható, hogy bármely terület elhanyagolásával komoly kár érheti a szervezeteket.

Rendezvényünkön a felkért szakértők az ismertetett biztonsági területekről átfogó képet mutatnak. Előadásainkból a résztvevők betekintést nyerhetnek abba, hogy az adott témakörben mik azok a kulcsrészletek, fenyegetéseket, amelyek mindenképpen vezetői figyelmet igényelnek. Ismertetjük a jó iparági gyakorlatokat, valamint a kockázatok kezelésének módját. Szakértőink átfogó képpel rendelkeznek, így a területek közötti összefüggések is láthatóvá válnak majd.