Close

Biztonságos és gyors megoldás a sikeres home office érdekében

Az ACPM SecureOffice a lehető legmagasabb, operációs rendszer szintű biztonsági beállításokkal és egyedi konfigurációkkal (system hardening) leszállított, meglévő vállalati SIEM-hez integrálható, NextCloud alapú home office megoldás. Könnyen bevezethető, biztonságos, pénztárcabarát home office  megoldás kis- és közepes vállalkozások számára.

Oszd meg a vállalati fájlokat és dolgozz rajtuk munkatársaiddal együtt otthonról. Kommunikáljatok a  beépített chat-rendszeren keresztül, vagy szervezzetek videókonferenciát a platformon. A nagyméretű tárhely, gyors rendszerbevezetés, bővíthető felhasználói kör mind segítenek abban, hogy az üzletmenetben ne történjen kiesés. Akár saját szerveren dolgoznátok, akár felhő-alapra helyeznétek  a vállalati adatokat, a SecureOffice szakértői rendelkezésre állnak a segítségben!

Előnyök

A SecureOffice olyan megoldást kínál az üzleti szektor számára, mely képességeiben egyenrangú a nagyvállalati megoldásokkal, azonban költségei azok töredékét sem érik el. A SecureOffice lehetővé teszi, hogy a munkatársak vállalati szintű biztonsággal végezhessék munkájukat otthoni környezetben is.

Főbb funkciók

További részletek érdeklik? Keresse szakértőinket a secureoffice@acpmit.com címen!

Távoktatási tevékenység támogatása

Bár a digitális oktatási piacon sok termékkel találkozik az ember, kevés olyan megoldást találni, mely költséghatékony módon segít leküzdeni a távoktatásban jelentkező problémákat. A SecureOffice olyan támogató megoldást kínál, mely az adatok védelme mellett segíti az oktatókat a hatékony tanításban, akár otthonról is.

Home office támogatása

A SecureOffice olyan megoldást kínál az üzleti szektor számára, mely képességeiben egyenrangú a nagyvállalati megoldásokkal, azonban költségei azok töredékét sem érik el. A SecureOffice lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak vállalati szintű biztonsággal végezhessék munkájukat otthoni környezetben is.