Close

Globális gondolkodás.
Globális jelenlét.

Magyar magántulajdonú és budapesti székhelyű részvénytársaságunk globális tevékenységet folytat. Hazai központunk, illetve képviseleti irodáink Dubaiban, Botswanában, Dél-Afrikában, Ruandában, Kenyában, Kínában, Pakisztánban, és Malajziában is azon dolgoznak, hogy a magyar és nemzetközi ügyfeleinknek egyaránt a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani IT-tanácsadási területeken.

Szeretne megbizonyosodni róla, hogy informatikai rendszerei biztonságosak? Kiberbiztonsági csapatunk etikus hackerei megvizsgálják!   Social engineering, külső és belső betörési tesztek, automata vagy manuális sérülékenységvizsgálat, és sok egyéb lehetőség. Érdeklik a részletek? Olvasson tovább!

Tovább a részletes leírásra  

Saját fejlesztésű szoftvereinkkel és évtizedes tapasztalattal rendelkező, profi munkatársainkkal kiszervezett tevékenységként végezzük kiberbiztonsági szolgáltatásainkat – így folyamatosan biztonságban tudhatja adatait, és még pénzt is spórol vele!

 

SOC as a Service

 

SecureOffice – biztonságos home office szoftver

 

Információbiztonsági Felelős (IBF) feladatok ellátása

Szeretné, ha csapata mindig fel lenne készülve az aktuális kiberbiztonsági támadásokra, sérülékenységekre?

 

Szakértőink személyre szabott oktatási anyaggal készülnek, legyen szó akár a menedzsment, a munkatársak, vagy akár a fejlesztők és informatikusok felkészítéséről.

 

Tovább a tréningek bemutatására

Felmérjük cége erősségeit és fejlesztendő területeit, igény esetén pedig felkészítjük a hivatalos auditálásra.

 

8/2020 MNB audit felkészítés

Segítünk kihozni a maximumot a vállalkozásából! A hatékony működés és folyamatos fejlődés alapja a megfelelő menedzsment struktúra és folyamatok kialakítása – ebben pedig profik vagyunk!

 

Menedzsment tanácsadási szolgáltatásaink

Vállaljuk szervezetek adatvédelmi megfeleltetését, saját erőből fenntartható belső adatvédelmi keretrendszer kiépítését, adatvédelmi tisztviselői (DPO) tevékenység ellátását, szoftverek, projektek adatvédelmi megfelelésének biztosítását, „tűzoltást” incidensek, NAIH eljárások esetén.

 

  • Adatvédelmi audit és megfeleltés, adatvédelmi keretrendszer kiépítése

Auditáljuk a GDPR, a jogszabályok és hatósági jogalkalmazói gyakorlat (NAIH, EDPB) által meghatározott adatvédelmi követelmények teljesülését, kiépítünk egy fenntartható belső keretrendszert (szabályozás, iratminták, tájékoztatók elkészítése szervezeti szerepkörök kialakítása, kompetencia átadása). ISO/IEC 29100:2024 és ISO/IEC 27701:2019 szerinti adatvédelmi keretrendszer kialakítása.

 

  • DPO tevékenység, DPO támogatása

Vállaljuk az adatvédelmi tisztviselői feladatok ellátását  vagy a belső adatvédelem tisztviselő munkájának a támogatását.

 

  • Speciális adatkezelési helyzetek

Segítünk a jogszerű megoldást kialakítani olyan speciális helyzetekben mint, munkavállalók megfigyelése, kamerarendszerek üzemeltetése, nagy tömegű különleges (pl egészségügyi adatok) kezelése, kiemelt kockázattal járó adatkezelési tevékenységek.

 

  • Incidenskezelési tanácsadás, NAIH eljárások támogatása

Segítséget nyújtunk adatvédelmi incidensek szakszerű kezelésében, a hatósági eljárás a szükséges intézkedések megtételében és a válaszok megfogalmazásában.

 

  • Információszabadsággal kapcsolatos tanácsadás

Segítünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény szerinti adatszolgáltatás kialakításában esetei adatigénylések kezelésében.

 

  • Mesterséges intelligencia jogi megfelelés támogatás

Mesterséges intelligenciával kapcsolatos jogi tervezési, megfelelési és audit szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy az MI alapú megoldás megfeleljen az MI -vel szemben támasztott jogi és etikai elvárásoknak. Mesterséges intelligencia kockázatmenedzsment elvégzése az ISO/IEC 23894:2023 szabvány alapján.

 

  • Területek, ahol tapasztalatokat szeretünk

Nagy szervezetek, nemzetközi nagyvállalatok adatvédelmi felkészítése, egészségügyi szolgáltatók, , pénzintézetek, önkormányzatok, szoftvercégek, építőipar, felsőoktatás, közoktatás, online szolgáltatások adatvédelme, szoftverfejlesztések adatvédelmi és IT biztonsági támogatása.

Budapest, Magyarország
Head Office

Széchenyi István tér 7-8.
1051 Budapest, HUNGARY
info@acpmit.com

Peking, Kína

 

Dubaj, Egyesült Arab Emírségek

Nairobi, Kenya

Pretoria, Dél-Afrika

Selangor, Malajzia

Kigali, Ruanda

Gaborone, Botswana

Iszlámábád, Pakisztán

Keresd nemzetközi irodáinkat.
Dolgozzunk együtt!

Gaborone.(”Botswana”)

iTowers, Unit 4A, Plot 54368,

Gaborone

// info@acpmit.com //

// stenciltechnologies.com //

Pretoria.(”Dél-Afrika”)

301 Brian Ellwood Street Garsfontein
0081 Pretoria, Dél-Afrika

// southafrica@acpmit.com //

// acpmit.au //

Dubaj.(”Egyesült Arab Emírségek”)

P.O. Box 112363

// dubaio@acpmit.com //

Nairobi.(”Kenya”)

Westcom Building, 9th Floor,
Maiga Mairu Avenue, Westlands,
Nairobi, Kenya.

 

https://bck.co.ke/

 

// info@acpmit.com //

Peking.(”China”)

Haidian Innovation Park
No 26 Shangdi Xinxi Rd
Haidian District, Peking

// info@acpmit.com //

Budapest.(”Hungary”)

Széchenyi István tér 7-8.

// info@acpmit.com //

// acpmit.com //

Kuala Lumpur.(”Malajzia”)

 

Sunway Nexis C-10-07, 1 Jalan PJU5/1, Kota Damansara, PETALING JAYA, Selangor 47810, MALAYSIA


+603-6145 0889
+6012-620 9868

// info@acpmit.asia //

Iszlámábád.(”Pakisztán”)

 

// info@acpmit.com //

Kigali.(”Ruanda”)

KG 7 Ave
Kigali Heights – 5th Floor

// info@acpmit.com //

Kik vagyunk?

Az ACPM IT alapító-tulajdonosai és munkatársai egyaránt szenvedélyükként kezelik a kiberbiztonság és IT tanácsadás területét. Ez teszi lehetővé, hogy partnereink mindig a teljességre törekvő, kérlelhetetlen szakmaisággal elvégzett projekteket kaphassanak tőlünk. Vállalatunk legfontosabb mozgatórugója az ügyfeleink elégedettsége.

Mivel foglalkozunk?

Tanácsadó cég vagyunk. Tanácsainkkal hozzásegítjük ügyfeleinket, hogy vállalatuk IT biztonsági törekvései és informatikai projektjei a lehető legmagasabb szinten valósuljanak meg. A hackerek éjszaka is dolgoznak, de Ön nyugodtan alhat, ha tanácsadóként bennünket választ.

Nyitott pozíciók

Dinamikus, elkötelezett csapatunk folyamatosan fejlődik. Keressük azon leendő munkatársainkat, akik hivatásukat hozzánk hasonló szenvedéllyel élik meg és szívesen lennének részesei egy globálisan növekvő vállalatcsoport sikereinek.

Írj nekünk!

Segítségre van szükséged az informatika vagy a kibervédelem területén? Írj szakértőinknek, és egyeztessünk a részletekről!