Close

Kiberbűnözésről felhasználóknak képzés

Napjainkban nagyon súlyos problémává vált a kiberbűnözés. A hatóságok szerint a kibercsalások által okozott kár értéke havonta eléri az 1 Milliárd forintot!

 

Az adatok szerint minden korosztály reprezentálva van az áldozatok között. A bűnözők egyre kidolgozottabb módszereket használnak a gyanútlan felhasználók becsapására.

 

Sajnálatos módon sok esetben – mikor a felhasználók nem eléggé gondosan járnak el banki adataik kezelésével – a bankok nem kártalanítják az ügyfeleket.

 

Rövid képzésünk során alaposan ismertetünk néhány konkrét csalási módszert, és bemutatjuk, hogy hogyan csalják ki a bűnözők az adatokat az áldozatokból.

 

Előadásunk során ismertetjük azokat a fontos tudnivalókat, amelyek segíthetnek megvédeni az adatainkat és a pénzünket a támadásokkal szemben!

Erdei Csaba kiberbiztonsági szakértő és tanácsadó, több, mint 20 éve dolgozik a területen. Az ACPM IT Zrt. kiberbiztonsági tanácsadó cég alapító társtulajdonosa és cégvezetője. Az Infotér Egyesület kiberbiztonsági szakértője. Magyarország kiberkoordinátorának, illetve a Nemzeti Kiberbiztonsági Koordinációs Tanács szakértője, és több kiberbiztonsági munkacsoport titkára, és tagja volt 2013-14-ben. A Modern Vállalkozások Programjának kiberbiztonsági tanácsadója volt 2015-2023 között.

Kiberbűnözési alapfogalmak

Hogy történnek a csalások? – Konkrét esettanulmányok bemutatása

Hogyan előzzük meg, hogy ellopják adatainkat, pénzünket?

Összefoglaló információk

0 Forint
2 óra
2024.03.08. 14:00-16:00
online
nem

Készen állsz a tanulásra?

Jelentkezz még ma a képzésünkre, hogy lépést tarthass a munkaerőpiac kihívásaival!

További képzéseink

Adatvédelmi tisztviselő

Munkahelyi konfliktusok kezelése (Budapest)

Kiberbűnözésről felhasználóknak